Mors dag firas med blommor

Mors dag, sol, blå himmel, cykeltur, grill och middag på altanen hemma hos mor och far. Blommor missade jag. Min bror kom med syrener som han plockat hemma i trädgården. Jag tycker att blommor är vackrast där de växer så jag bidrar med bilder på blommor istället. Och den sötaste graffitin som jag har sett på väldigt länge, ritad med kalkkrita på väggen utanför cykelförrådet.

 

84/100 i bloggutmaningen Blogg 100

4 reaktioner på ”Mors dag firas med blommor”

  1. Just nu blommar vallmon här i Bayern, det är fantastiskt! De mitt blomälskande barn plockar helst är dock pustenbluhmen 🙂 Vet inte vad de kallad på svenska men det är överblommade maskrosor som man blåser (pusten) på 😉

    1. Poppies, I love! Har inte en aning om vad vallmo heter på tyska. Pustebluhmen? Kan det vara maskrosor? Har en liten fäbless för dem också när de har blivit vita dunbollar.

Kommentarer inaktiverade.