248 bilder senare

Dofter, färger, konstraster, nyanser, värme och ljumma vindar från syd, jag älskar våren och försommaren. Cyklar jag förbi en syren eller poppel måste jag stanna och lukta på den. Häromdagen ville en kompis till mig ringa 112 när jag gjorde ett inlägg på Facebook om att jag skulle kunna bo under en syrenbuske. Så fort blommorna börjar slå ut blir jag som en snigel när jag kommer utomhus. Alla sinnen får sitt. Där andra ser ett land fullt med ogräset kirskål ser jag ingredienser till pesto. Och så fortsätter det. Med resultatet att jag inte får något vettigt gjort mer än möjligtvis leta fram nagelborsten för att få bort all jord under naglarna och tömma mobilen på 248 bilder. Life is good!

Ja, jag lovar att det kommer bilder. Kommer så fort jag har sorterat dem.

 

78/100 i bloggutmaningen Blogg 100