Reflektion och uppladdning i soffan.

Dagens tydligaste reflektion är att orken för blogg-utmaningen börjar tryta. Inte så att jag tänker ge upp, definitivt inte, men det börjar helt klart märkas att det är inlägg 71 av 100. Positivt är att den här rejäla formsvackan inträffade betydligt senare den här gången än den förra. Då började de gå tungt redan runt inlägg nummer 50. Det hjälper helt klart att ha ett ämne att utgå ifrån. Varvat med några inlägg som rör sig utanför ämnet.

Sedan det mindre positiva beskedet på projektansökan har projektet till stor del fått vila. Tydligen var det precis det som behövdes för nu börjar en strategi för fortsättningen att ta form. Två nya projektidéer har dykt upp i kölvattnet av den andra, vilket jag är tacksam för. I veckan som kommer ska jag ha ett möte med vår mentor och ta kontakt med andra fonder och föreningar och se om vår projektidé kan passa in i deras verksamhet. Jag ska skriva ner de nya projektidéerna och göra research på dem. Sedan får vi se vad projektkollegan säger och vad hon vill vara med på. Projektresan tror jag inte att någon av oss är beredd att ge upp riktigt än. Det ligger liksom inte för oss att ge upp förrän precis alla möjliga vägar är provade och uttömda.

Men det är inte måndag än. Söndagar är fortfarande till för reflektion och uppladdning inför veckan som kommer.

reflektion, uppladdning

72/100 i bloggutmaningen Blogg 100

2 reaktioner på ”Reflektion och uppladdning i soffan.”

  1. Soffor är underskattade, ”soffliggare” ett fult ord.
    Nya idéer, nu med fler erfarenheter i bagaget – på det igen!!!

Kommentarer inaktiverade.