Träning inför pilgrimsvandring.

Min goda vän Konstnären ska pilgrimsvandra och jag behöver träning. Så idag stängde vi av alla måsten och drog iväg på en 11 kilometers-runda längs med ån, genom svagt spirande bokskog, över träbroar och vattenfall. Halvvägs ligger kapellet och var är det bättre att fika på en träning inför en pilgrimsvandring än vid ett kapell. De som pilgrimsvandrar brukar göra det under tystnad. Vi har lite att öva på för det var inte många minuter det var tyst idag. Men prata, diskutera, vrida och vända på tankar är ju också ett sätt att rensa huvudet på tankar. Dessutom hittade jag material till en spinnkrok i en rishög. Life is good. Nu väntar middag och kanske lite valborgsmässobål. Jag föredrar att kalla det Beltane-bål. Kelternas version på valborg var helt enkelt lite roligare.

 

59/100 i bloggutmaningen Blogg 100