Nytt år och nya möjligheter!

Det har varit tyst på den här bloggen. Väldigt tyst. Så där tyst som det bara blir när luften fullständigt går ur en efter en bloggutmaning. Men bloggutmaningen var förra året. Nu är det nytt år och nya möjligheter. Klyscha, säger du. Ja, det är ett slitet uttryck men jag råkar tycka om det slitna uttrycket. Jag ser hellre framåt än grottar ner mig i det förflutna. Januari är för mig en halvtrög månad. Första och andra veckan sitter fast i jul- och nyårshelgernas grepp. Tredje veckan är en zoombieaktig irrfärd för att hitta tillbaka till rutinerna efter långhelgerna. Sista veckan däremot börjar både energin, kreativiteten och framför allt ljuset märkbart återvända. För att landa i årets kortaste månad – februari. Wicca-utövarna firar Imbolc, en keltisk högtid, i början av februari för att fira att ljuset återvänder och naturen börjar spira. På listan över saker som är bra att göra vid den här högtiden finns städa. Hur kul låter det på en skala? Sådär va… eller… kanske inte så dumt…
Jag följer uppmaningen och börjar med att städa i utmaningslistan. För härmed lovar jag att det kommer ta lång tid innan jag hoppar på någon bloggutmaning ala ett inlägg om dagen igen. Jag har gjort två, Blogg 100 och Blogg 24, och det räcker för lång tid framöver.
Under Blogg 24 utmaningen fick jag en återkommande läsare i Ryssland. Om du läser det här, hör gärna av dig. Jag vill gärna veta vad som lockar dig till min blogg. I övrigt skapade inte bloggutmaningarna någon större trafikökning till sidan och det är också en av anledningarna till att jag inte kommer att delta i fler bloggutmaningar.

Blir det inga fler inlägg här efter  då tänker du kanske. Jo då, det lovar jag att det kommer att bli. Inte lika ofta men med ett betydligt bättre och, förhoppningsvis, mer användbart innehåll. Nytt år, nya möjligheter gäller även för den här bloggen. Jag hoppas att du fortsätter att läsa mina inlägg och att du kan ha nytta av dem!

 

2 reaktioner på ”Nytt år och nya möjligheter!”

  1. Härlig och klockren beskrivning av starten på året.
    Vad tråkigt att bloggutmaningarna inte gav större trafikökning, det känns ju som om det är det som är vitsen med det hela.

    Önskar dig en suverän lördag!

    You Rock!!!

  2. Jag känner igen hur det känns så där efter jul och nyår. För att få tiden att gå lite fortare till vår, så har jag städat och rensat i skåp och lådor. Inte så roligt under tiden, fast känns bra efteråt.

    Allt gott! /Anna-Karin

Kommentarer inaktiverade.