Magasin VAMÉ

Vamé Nr 1Sedan en tid tillbaka frilansar jag som skribent på ett livsstilsmagasin som heter Vamé. Fokus ligger på att porträttera människor som brinner för sin sak och som har anknytning till Halland. Reportagen handlar om allt från konstnärer till företagsledare och livsnjutare. Många rynkar lite på näsan åt den här typen av magasin och tycker att de är för ytliga. Jag tycker precis tvärtom. Personer som brinner för det de gör kan vara både välkända och totalt okända för allmänheten. Det de har gemensamt är att alla har en historia att berätta. Som skribent för tidningen får jag möjligheten att göra något av det som jag brinner för, att berätta historier om intressanta personer. Något jag är tacksam för.

Tidlös elegans var det första reportaget som jag skrev för Magasin Vamé och det reportaget får också bli det första i min portfolio. Texten är min och bilderna är tagna av en londonbaserad modefotograf från LaholmAnna Mårtensson.