#92 Upphovsrättslagen – en viktig lag

Många missar det här med upphovsrätt, både vad det gäller sina egna verk och andras. Ibland medvetet och ibland för att inte kunskaperna är tillräckliga. Upphovsrättslagen – låter det knepigt. Ja lagtext är inte helt enkel att läsa och tolka, det ska erkännas. Webbstjärnans informationsfilm är gjord för skolelever och personal i skolan. Men det spelar ingen roll. Den är tydlig, informativ och lätt att förstå. Så om du inte har stenkoll på det här med upphovsrätt, investera fem minuter av din tid i något som är väldigt viktigt, både för dig och alla andra upphovsmän/kvinnor.

 

3 reaktioner på ”#92 Upphovsrättslagen – en viktig lag”

  1. Så viktigt att informera om detta. Alldeles för många har alldeles för dålig koll på detta.

Kommentarer inaktiverade.