#78 Trögt att skriva

Idag är 22 dagar kvar på Blogg100-utmaningen. Lite drygt tre veckor. Ungefär lika lång tid som skoleleverna har kvar innan det är sommarlov. Idag känner jag mig verkligen som en skoltrött student. Solen skiner ute, det enda jag vill göra är att ligga i gröngräset, titta upp på den blå himlen och filosofera. Jag vill inte alls producera någon bloggtext. Samtidigt längtar jag något vansinnigt efter att få tid att skriva längre och mer djuplodande blogginlägg. Det finns många ämnen som ligger och väntar men de kräver mycket tid i form av research och just nu räcker inte tiden till. Hoppa av Blogg100-utmaningen är det säkert någon av er som tänker. Nej, faktiskt inte. Av två anledningar. Den första anledningen:
Har jag kommit så här långt är det vansinne att ge upp. Dessutom sviker jag då också min goda vän Ia. Vi antog den här utmaningen ihop och då avslutar vi den ihop också. Anledning nummer två: Blogg100 har väckt och fått fart på mitt intresse för att skriva. Varför överge ett vinnande koncept? Det är ju trots allt bara 22 dagar kvar. 22 ynka blogginlägg. Man ger inte upp när man har vittring på mållinjen.

Bara 22 dagar kvar. Bara 22 dagar kvar!

 

 

En reaktion på ”#78 Trögt att skriva”

  1. Lite motigt här också eftersom jag har trubbel med internet, men vi ska i mål så vi kämpar vidare! Viktigt att ligga i gräset också och vem vet vilken inspiration som kommer flygande!
    Undrar hur många som är kvar i Blogg100, förresten…..

Kommentarer inaktiverade.