Svart-vit vardag

I samma veva som Blogg 24 drog igång blev jag utmanad att lägga upp en svart-vit vardagsbild i fem dagar. Varje dag skulle jag också uppmana någon av mina vänner på Facebook att göra detsamma. Det senare struntade jag fullständigt i. I stället skrev jag att den som hade tid och lust fick haka på utmaningen. Jag tycker nämligen lika genuint illa om den här typen av utmaningar som jag tycker om personer som lägger till mig i grupper på Facebook utan att fråga mig först. Tvångsrekrytering är ingenting som jag vill vara delaktig i.

Eftersom jag är rätt less på alla mobilfotoutmaningar men hade rätt mycket kreativitet som ville ut, bestämde jag mig för att göra ta bilder med mycket tolkningsutrymme. Konst ligger ju som bekant i betraktarens ögon. Kreativitet var ett bra tema för bilderna. Adventsljusstaken på den sista bilden, som för övrigt inte lämnat så mycket tolkningsutrymme, är även känd som ”Skriet”. Framför här min offentliga ursäkt till min pappa, som inte har en aning om att bilden finns här. Det är också han, och inte Edvard Munch, som är upphovsmannen till det här ”Skriet”. Vi är bra på mycket både pappa och jag men några träsnidare är vi inte.

Glorian är i guld, vingarna vita med guldinslag och klänningen kornblå med ränder och skärp i guld.

2 reaktioner på ”Svart-vit vardag”

    1. Kullamannen, den hade jag tillfälligt glömt. Blir nog lite jullovstittning här med. Finns mycket nostalgi och godbitar att gräva sig igenom i SVTs öppet arkiv.

Kommentarer inaktiverade.